Followers

Tuesday, March 27, 2007

A birthday quiz

It's my birthday! So here's a fun quiz for you about me.

1. When I was one-half my age (15) I wanted how many children?
a. none
b. three
c. six
d. twelve


2. When I was one-third my age (10) I wanted to be when I grew up . . .
a. a mother, President of the United States, and Miss America.
b. a writer, concert pianist, and professional lawnmower.
c. a fifth grade schoolteacher.
d. a professional bug-collector, and a babysitter.


3. When I was born I weighed . . .
a. 5 lbs. 9 oz.
b. 6 lbs. 15 oz.
c. 7 lbs. 1 oz.
d. 9 lbs.

4. A job that I have NOT had is . . .
a. grocery store cashier
b. vacuum demonstrator
c. flower delivery girl
d. computer salesperson

5. A way I have NOT nearly died from is . . .
a. anaphylactic shock from lilies
b. anaphylactic shock from kiwi
c. pain of labor
d. jumping off a 50 ft. cliff

6. A professional I punched was . . .
a. my mailman
b. my OB/Gyn
c. my college professor
d. my dentist

7. The worst put-down I have received in my life was . . .
a. 8th grade from another student, “You are so homely. You poor thing.”
b. 10th grade from the Driver’s Ed instructor, “I know second graders that can drive better than you!”
c. 23 years old from the music department professor, “What do you know about music?! You have no right coming in here for a music scholarship . . .”
d. 25 years old from my hubby, “So is this supposed to be like corn soup?”

8. What one eating establishment do I plan to go to each time I go visit my family?
a. Olive Garden
b. China Light Café
c. BYU Cougareat
d. Mom’s kitchen

9. Which phobia do I have?
a. Arachnophobia
b. Alektorophobia
c. Claustrophobia
d. Arithmophobia

10. Which of the following can I NOT do?
a. multiply three digit numbers in my head
b. play the piano with my toes
c. read 1000+ words a minute
d. play XBOX without getting motion sickness

6 comments:

DakRat said...

9 out of 10 for me (I know I'm gonna hear about that one I missed...)

Susan said...

Happy, happy birthday to you Nikki! I hope you are having a good day! I love your blog, it always inspires me to try to make dinner! Funny! I also love when you stop by my blog, you are always so positive! Thanks for making my day, every day!!

Kimm said...

Happy Birthday!

jase said...

1)c, 2)c, 3)d, 4)a, 5)c, 6)d, 7)c, 8)d, 9)c, 10)d....did I get them right? Happy Birthday you old fart!

gurrbonzo said...

HAPPY BIRTHDAY! your quiz is killing me...funniest thing in a long time. i can't wait to see the answers! spill the beans...the suspense about who you punched is killing me!

bekibug5 said...

"Happy, happy birthday, from all of us to you, we wish it was our birthday so we could party too, hey!" We love you!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...